Casual

Soms is het wenselijk dat u wel herkenbaar bent, maar op een informele manier. Ook voor casual werkkleding kunt u terecht bij Wessels Workwear. Draagcomfort, functionaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn hierbij belangrijke pijlers.

De casual collectie van Wessels Workwear bestaat uit een breed assortiment. Niet alleen wat betreft modellen, maar ook wat betreft kleuren en stoffen. Door te combineren kunnen we een geheel eigen stijl ontwikkelen die past bij uw organisatie.

Naast onze uitgebreide basiscollectie kan Wessels Workwear ook bepaalde artikelen custom made voor u ontwikkelen. Zo kunt u bij ons uw eigen polo ontwerpen van hoogstaande kwaliteit. Door te spelen met het model, de pasvorm en de 15 kleuren kunt u maar liefst 200 ontwerpen maken. Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen we u begeleiden in dit proces.

De herkenbaarheid van de kleding kan worden vergroot door uw logo aan te brengen op de werkkleding, bijvoorbeeld door te borduren of te bedrukken. Wessels Workwear heeft hiervoor de faciliteiten in huis. Voor welke methode u ook kiest, voor beiden geldt dat de logo’s van hoogstaande kwaliteit zijn en goed wasbaar.

Van polo tot aan bodywarmer, bij Wessels Workwear kan het.

TOP