Custom Made Kleding

Wessels Workwear onderscheidt zich door de mogelijkheid om een geheel eigen kledinglijn voor u te ontwikkelen. In samenwerking met onze ontwerpafdeling kunnen we een bestaand model naar uw wensen aanpassen, of een geheel nieuw model ontwikkelen.

Door het creëren van uw eigen huisstijl vergroot u uw herkenbaarheid. Hierbij valt te denken aan kleurenthema’s die passen bij uw organisatie, maar ook aan technische aspecten. Eventueel aangevuld met uw eigen logo. Zo kunnen we kleding voor diverse afdelingen naadloos op elkaar laten aansluiten. Tijdens dit traject wordt u van A tot Z begeleid met persoonlijk advies en met behulp van kleding- en stofpresentaties.

Onze service gaat echter verder. Indien gewenst kunnen we u voorafgaand aan het proces bijstaan in het enqueteren van uw medewerkers. Op die manier kunnen we alle wensen en eisen in kaart brengen en het draagvlak voor de werkkleding vergroten. Verder kan Wessels Workwear het hele pas- en bestelproces voor u uit handen nemen, ondermeer met pasdagen en persoonlijke bestelbonnen. Tevens kunnen we voor optimaal behoud van uw werkkleding de medewerkers voorzien van een wasadvies en kledingregelement.

Wessels Workwear hecht grote waarde aan de manier waarop de kleding tot stand komt. Om die reden produceert Wessels Workwear onder eigen label, met productiefaciliteiten die voldoen aan de Europese regel- en wetgeving. Daarnaast beschikt Wessels Workwear over een atelier in Nederland.

Werkkleding van Wessels Workwear, ‘A way of working’.

 

 

Voordelen

  • Maatwerk
  • Unieke, eigen stijl
  • Ook mogelijk in geringe aantallen
  • Grote keuze in kleuren, stoffen en dessins
  • Van zorgjasje tot aan blouse
TOP