Scholen

Van middelbare school tot aan universiteit, Wessels Workwear voorziet uw opleiding graag van professionele werkkleding. Wessels Workwear gebruikt haar kennis en ervaring op het gebied van werkkleding al tientallen jaren om studenten en docenten te voorzien van de juiste werkkleding. Hiervoor werken wij met diverse opleidingen en instellingen door het hele land samen. U kunt hierbij denken aan opleidingen in ‘zorg en welzijn’, ‘mondzorg’, ‘horeca/food’ en ‘(lab)techniek’.

Wessels Workwear gaat graag met u in gesprek over wat voor uw studenten en docenten de meest geschikte werkkleding is. Hiervoor zijn diverse collecties beschikbaar. U kunt kiezen uit onze basiscollectie, maar we kunnen ook werkkleding custom made voor u ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan speciale kleurenthema’s die passen bij uw school, of aan speciale technische aspecten. Daarnaast heeft Wessels Workwear ook een speciale kledinglijn voor scholen. Deze onderscheidt zich niet alleen door kwaliteit, maar vooral ook door de prijs.

Wessels Workwear ontzorgt. Indien gewenst kunnen we het hele pas-, bestel- en afrekenproces uit handen nemen. Ondermeer door een verkoopdag bij u op locatie. Studenten kunnen dan ter plekke de kleding passen, afrekenen en mee naar huis nemen. Zodoende bent u ervan verzekerd dat studenten op tijd passende werkkleding hebben.

In Wessels Workwear vindt u een betrouwbare partner waarmee uw school goed voor de dag komt!

Voordelen

  • Verkoop op locatie mogelijk
  • Duidelijke afspraken
  • Betrouwbare levering
  • Ook custom made mogelijk
  • Wij doen het werk voor u!
TOP