Zorg

Bij Wessels Workwear zijn kwaliteit, functionaliteit en uitstraling dé uitgangspunten voor onze zorgcollectie. Elke branche heeft zijn eigen specifieke eisen voor werkkleding. Zorgkleding moet niet alleen goed wasbaar zijn en bijdragen aan de hygiëne, maar vooral ook comfortabel zitten en aansluiten op de taken die u verricht. De herkenbaarheid voor uw cliënten is hierbij van groot belang.

De Wessels zorgcollectie is met zorg opgebouwd en bestaat uit werkkleding van uitstekende kwaliteit. Zo werken wij met hoogwaardige stoffen en wordt er bij de pasvorm nauwlettend gelet op het maximaliseren van de bewegingsvrijheid en het draagcomfort.

Door verschillende kleurenthema’s te combineren is de Wessels zorgcollectie modieus en eigentijds. Bovendien zijn diverse modellen uit onze basiscollectie goed met elkaar te combineren.

Middels onze productiefaciliteiten is het tevens mogelijk om samen met u een geheel eigen kledinglijn te ontwikkelen. U kunt hierbij denken aan het aanpassen van een bestaand model, maar ook aan het ontwikkelen van een geheel nieuw model.

Uiteraard kan alle kleding door ons bedrukt of borduurd worden.

Waar u ook voor kiest, met de Wessels zorgcollectie kiest u voor praktische en comfortabele kleding, die niet alleen aan alle eisen voldoet maar ook geheel in eigen stijl!

 

 

TOP