Horeca

De Wessels horecacollectie sluit aan op de wensen van de echte fijnproever. De kleding kenmerkt zich door zijn beschermende kwaliteiten, draagcomfort en diversiteit aan mogelijkheden.

Werkkleding in de keuken is bij uitstek kleding die aan specifieke eisen moet voldoen. De Wessels horecacollectie staat dan ook voor hoogwaardige werkkleding.

Bij de keuze voor stoffen wordt rekening gehouden met de beschermende functie van de kleding en met de wasbaarheid. Zo werken wij niet alleen met stoffen die wasbaar zijn op een hoge temperatuur, maar ook met chloorbestendige stoffen. Uiteraard zonder een goede pasvorm en een modieuze uitstraling uit het oog te verliezen.

De kledinglijn voor het restaurant kenmerkt zich door een scala aan mogelijkheden. Als restaurantmedewerker bent u het visitekaartje van de organisatie. Werkkleding speelt hierbij een belangrijke rol en is medebepalend voor de sfeer die u creërt. Door middel van onze grote diversiteit aan stoffen, dessins en modellen is er voor elke sfeer een kledinglijn te ontwikkelen die aansluit op uw wensen.

Uiteraard kan alle kleding door ons bedrukt of borduurd worden.

Naast onze basiscollectie is het ook mogelijk om horecakleding custom made voor u te ontwikkelen. In samenwerking met u ontwerpen we aan de hand van kleding- en stofpresentaties een kledinglijn op maat.

Wessels horecacollectie, naar ieders smaak!

 

TOP